Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

Új szolgáltatás Dömsödön

Bajzák-Coaching Projekt indul Dömsödön

  2014 november 1-től, minden héten,  szerdai napokon, 9  és 12 óra között a Dömsöd-Apaj  Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálatnál  (Dömsöd, Petőfi tér 5.megtalálható vagyok.

Időpontra, előzetes bejelentkezés szükséges  telefonon : 06 24 523 145, vagy személyesen az intézménynél, ha biztos akar lenni abban, hogy legyen Önre időm.

Egy találkozás/ülés (így szoktuk nevezni) harminc percig tart.

 

Mennyibe kerül Önnek?

A „Bajzák Coaching” program több magyar és nemzetközi szervezet támogatásával jut el Dömsödre, ezért Önnek két ülés (összesen tehát egy óra) ingyenes.

 

A Bajzák-Coaching Projekt célja:

- az, hogy a település életközösségét alkotó emberek közül a lehető legtöbben kezdjék el az érzéseik, a saját tetteikről alkotott gondolataik mentalizálását, és hogy ennek segítségével életük egyre beteljesedettebbé, boldogabbá váljon, ezzel gazdagabbá téve az egész közösség életét is.

 

Mire jó, mikor hasznos  a coaching?

-          Ha egyszerűen csak azt akarja, hogy diszkréten meghallgassa valaki, hogy mit gondol az élete kisebb nagyobb dolgairól a barátság elköteleződése és korlátai nélkül,

-          Ha reflektálni akar mindennapi problémáira pszichológiai kategóriák szerinti betegségtudat nélkül,

-          Ha új alapokra akarja helyezni az életét valamely vallás, vagy gyülekezet hitrendszerének való megfelelés kényszere nélkül,

-           Ha rájött, hogy valamin változtatnia kellene, de még bizonytalanságai vannak ezen a téren.

 

Referenciák:

 - Olgyay Ádám, szociológus, a TM mozgalom ELI (EnligtenementLeadership International) csoportjának tagja, a KopottFormák együttes vezetője ajánlása:

"Bajzák Istvánnal való beszélgetéseim által a világ még jobban kinyílt számomra. Sikerült finomítanom, pontosítanom elképzeléseimet, és megerősítést kaptam a cselekvésre, hogy a saját utamon járjak."

   Wiesner Edit, mestercoach,

„a partnerhez való végtelen türelemmel fordulás és szeretet jellemzi Bajzák Istvánt a coaching során”

-          Tézli Zoltán, tipográfus

„jót tesz,ha néha le tudok ülni beszélgetni saját magammal szemben”

 

 

 

-