Kedvezményezetti infoblokk

Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

Tájékoztató a jelöltekről és a szavazólapi sorrendről

Tisztelt Választópolgárok!

A Helyi Választási Bizottság 2024. május 6-i ülésén nyilvántartásba vette valamennyi jelöltet és egyben kisorosolta azok szavazólapi sorrendjét is.

A választáson induló jelöltekről az alábbi linkeken tájékozódhatnak. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon szereplő sorrend megegyezik azzal, ahogy a szavazólapokon szerepelni fognak.

Tájékoztató az önkormányzati választáson induló jelöltek részére

Az önkormányzati választások során minden jelölt és jelölő szervezet számára Dömsöd Nagyközség Önkormányzata egy alkalommal lehetővé teszi, hogy a Dömsödi Hírnökben

  1. a) a helyi önkormányzati képviselőjelöltek, valamint a nemzetiségiönkormányzati képviselő jelöltek továbbá a megyei közgyűlés tagjainak választásán listát állító szervezetek 1/4 oldalas, fényképes illetve grafikával ellátott hirdetést,
  2. b) a polgármesterjelöltek 1 oldalas fényképes hirdetést

egy alkalommal ingyenesen megjelentessenek.

FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉS - 2024. május 21.

A kezelés pontos időpontja: 2024. május 21. napján, napnyugta utáni órákban.
Pótnapok: 2024. május 22-23. napjai, ugyanebben az időben.
Alkalmazott készítmény: Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer, vagy Deltasect Plus 20 ULV szúnyogirtó koncentrátum.

FELHÍVÁS A KIHAJLÓ NÖVÉNYZET KARBANTARTÁSÁRA

Visszajelzést kaptunk a DTKH hulladékszállító szolgáltató részéről, amely szerint sok utcában akadályozza, vagy megnehezíti a hulladékszállító autó munkáját az ingatlanokról kilógó növényzet, ezért a szemét elszállítása nehezített.

Kérünk minden ingatlantulajdonost, hogy gondoskodjon az ingatlanáról kilógó növényzet eltávolításáról min. 5 m magasságig, hogy a hulladékszállító autó elférjen.

MEGHÍVÓ VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI RENDEZVÉNYRE

„Szövetségben a Vállalkozókkal” címmel indított vállalkozásfejlesztési programsorozat soron következő rendezvénye 2024. május 28-án, kedden 10 órától Dömsödön, a Dömsödi Általános Ipartestület székházában (Dömsöd Petőfi utca 11.) kerül megrendezésre, amelynek részletes programját az alábbi Meghívó tartalmazza.

FOTÓPÁLYÁZAT 2024 - DÖMSÖDI ÉRTÉKEINK FOTÓS SZEMMEL

Dömsöd Nagyközség Értéktár Bizottsága fotópályázatot hirdet DÖMSÖDI ÉRTÉKEINK – FOTÓS SZEMMEL címmel. A fotópályázat célja, hogy népszerűsítsük lakóhelyünket, Dömsöd értékeit, épített és természeti környezetét. A pályázaton amatőr és profi fotósok, lakhelytől függetlenül részt vehetnek. Pályázati kategóriánként egy szerzőtől legfeljebb négy kép küldhető be. Sorozat, képpár nem adható be. A képek telefonnal, vagy drónnal is készülhetnek, de ezek nem képeznek külön kategóriát. A pályázatra fotókat a domsodfoto2024@gmail.com email címre kell elküldeni 2024 július 31-ig.

Tájékoztató a TOP_PLUSZ-1.2.3-21-PT1-2022-00007 kódjelű „Kunszentmiklósi út fejlesztése Dömsöd Nagyközségben” beruházásról

Dömsöd Nagyközség Önkormányzata 2022. április 13-án nyújtott be pályázatot a TOP_PLUSZ-1.2.3-21 „Belterületi utak fejlesztése” felhívás keretében a Kunszentmiklósi út felújítására. A támogató szervezet 2022. november 24-én kelt pozitív támogató döntése nyomán a támogatási szerződést 2023. február 16-án írták alá összesen 149.818.725-Ft támogatásról. Ebből az útépítési munkákra fordítható rész 133.350.000-Ft, míg a fennmaradó a tervezésre, a pályázat előkészítésére, a közbeszerzésre, műszaki ellenőrre, kötelező nyilvánosság biztosítására, kötelezően előírt dokumetumok elkészítésére fordítható. A támogatás 100%-os, önerőt nem igényel.

HIRDETMÉNY - Dunavölgyi Vízgazdálkodási Társulat MEGHÍVÓ

A Dunavölgyi Vízgazdálkodási Társulat tisztelettel meghívja
2024. május 15-én (szerda) 8.30 órakor tartandó
KÜLDÖTTGYŰLÉSÉRE

A küldöttgyűlés helye: Kossuth Művelődési Ház - Dabas, Szent István út 58. Részletes napirend és további információk az alábbi dokumentumban megtekinthetők:

EREDETI DOKUMENTUM MEGTEKINTÉSE ITT

DTKH HÍRMONDÓ - 2024. ÁPRILIS

A DTKH Hírmondó a hulladékgazdálkodás jelenlegi eseményeihez kapcsolódóan tartalmaz hasznos információkat, aktualitásokat.

A 2024. ÁPRILISI SZÁM LETÖLTHETŐ INNEN

MEGHÍVÓ - VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara „Szövetségben a Vállalkozókkal” címmel vállalkozásfejlesztési programsorozatot indított, melynek célja – többek között – a Ráckevei járásban székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek elérése és segítése. 

„Szövetségben a Vállalkozókkal” címmel indított vállalkozásfejlesztési programsorozat soron következő rendezvénye 2024. május 16-án, csütörtökön 10 órától Ráckevén a Session Hotelben (2300 Ráckeve, Termál Sétány 1.) kerül megrendezésre, amelynek részletes programját az alábbi Meghívó tartalmazza.

Oldalak

E-Ügyintézés banner

Önkormányzati Napló - Képviselők rovata

ÖNKORMÁNYZATI HÍREK - 2024. február

Ettől a hónaptól újra felelevenítjük a régebben hagyományosnak mondható hírösszefoglalónkat, amelyben igyekszünk közérthető módon beszámolni a Képviselő-testület által megtárgyalt főbb témákról, a meghozott döntésekről. Nem is szaporítva tovább a szót, vágjunk is bele a februári ülésen történtek összefoglalójába.

MVM-ES ÁLMUNKATÁRSAK! ADATHALÁSZAT!

Lakossági bejelentések és panaszok beérkezését követően Polgármester úr felvette a kapcsolatot az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt-vel. Az írásos válasz csak hetekkel később érkezett meg, de annak jelentősége miatt tartalmát mindenképpen megosztjuk Önökkel, más ne kerüljün ilyen helyzetbe Településünkön.
A csalók elvileg nevet, lakcímet, aláírást kértek. Kérjük, NE ADJANAK KI NEKIK SZEMÉLYES ADATOKAT ÉS NE ÍRJANAK ALÁ NEKIK SEMMILYEN DOKUMENTUMOT!

TÁJÉKOZTATÁS

Zöldhulladék szállítással és a dömsödi szeméttelepen 400 kg/év magánhulladék elhelyezés lehetőségével kapcsolatban januártól változatlanul igénybe vehetik a kedvezményt a dömsödi lakosok mind a zöldhulladék elszállításával, mind az éves 400 kg térítésmentes, szeméttelepen történő hulladékelhelyezéssel kapcsolatban.

Oktatás

INGYENES iskolai lehetőség szociálisan hátrányos helyzetűek részére

A Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Felnőttek Általános Iskolája és Gimnáziuma lehetőséget nyújt, hogy baba mellet, munka mellett, távoktatásban végezhessék iskolájukat, akik erre igényt tartanak. Az intézmény állami iskola, a képzésnek nincs tandíja. Szeretnénk, ha hallgatóink számára az általános iskola, illetve a középiskola elvégzése elősegítené a társadalmi hátrányok leküzdését.

INTÉZKEDÉSI TERV - Dömsödi Széchenyi István Általános Iskola

A Dömsödi Széchenyi István Általános Iskolában a 2020/2021. tanévre, a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről.

Virágcsokor átadása helyett!

Nyugdíjas pedagógus kollégák, egykori tanáraink gyémánt és aranydiplomája átvétele, valamint a pedagógusnap alkalmából Vörösmarty Mihály szavaival köszöntöm mindnyájukat.

Feliratkozás DÖMSÖD Nagyközség Önkormányzatának Honlapja RSS csatornájára