Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

Még mindig az ügyeletről!

Kevés jó hírem van, és több rossz. Mint az előző írásomban jeleztem, a Morrow tulajdonosa azt közölte a ráckevei kollégámmal, hogy azonnal visszaállítják az eredeti, szerződés szerinti állapotot. Nos, a legfrissebb értesülésem szerint a betegszállító kocsi ott áll az ügyelet mellett, viszont ma Taksonyban, egy értekezleten beszéltem a mártoni és a csépi polgármesterrel, és velük nem közölték, hogy nem Ráckevéről látják el őket. Kicsit olyan érzésem van, hogy a Morrow megint hülyíteni akar bennünket. Szadai kollégámmal abban maradtunk, hogy írásban kérjük a szolgáltatótól a nyilatkozatot az eredeti állapot visszaállításáról. Ez már meg is történt. Ma abban maradtunk, hogy a jövő héten ismét leülünk polgármesteri, jegyzői körben a kialakult helyzet értékelésére.

Tegnap, Dr. Bencze Zoltán jegyzővel együtt, tárgyaltunk a Medical-Provisor Kft tulajdonosával, akik Dunavarsányban is működtetik az ügyeletet. Az eszmecsere után mindkettőnk benyomása az volt, hogy korrekt, felkészült céggel állunk szembe. Hogy lesz e köztünk üzleti kapcsolat, azt a jövő dönti el, mindenesetre árajánlatot kértünk tőlük az ügyelet dömsödi működtetésére.

Tegnap a Jegyző úrral Kiskunlacházán is jártunk a polgármester kollégámnál, hogy tárgyaljunk az ügyelet esetleges közös működtetéséről, de Lacházán jól működik az ügyelet, és nem kívánják bővíteni. Tudomásul vettük.

Itt tartunk most. Csak remélni tudom, hogy a jelenlegi rendszer nem veszített a szerződés szerinti tartalmából, és azt is remélem, hogy rövidesen végleges, megnyugtató megoldásról számolhatok be!

Bencze István

A Közép-Duna vízi turizmusának komplex fejlesztése a Széchenyi 2020 program keretében