Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

DUSE - Alsónémedi 3-3

A mai délelőttön U14-es csapatunk lejátszotta második bajnoki mérkőzését, melyen az elsőhöz hasonló 3-3-as eredményt ért el. Az ellenfél az Alsónémedi gárdája volt. A csapatot a mérkőzésen vezető Szabó Benjámin edző értékelése:

"Kezd csapat lenni a csapat! A vasárnap 10:00-ás u14es bajnoki mérkőzésen 3:3-as döntetlent játszott hazai pályán a DUSE az Alsónémedivel. Annak ismeretében, hogy a kezdő csapatunkban volt 3 fő u12-es korosztályú játékos, illetve játszottak még olyanok is, akik még nincsenek évek óta edzésben, csak a közelmúltban csatlakoztak a DUSE csapatához ez egy igen jó eredménynek számít. Jelzi a csapat erejét, hogy két elkerülhetően bekapott vendég gól után, 0-2-es állásról tudott a DUSE u14 feljönni és két szép gólt szerezve egyenlíteni. Mindemellett mezőnyben a DUSE csapata játszott ötletesebben, szebben, a labdát inkább birtokolva. A második félidőben harmadjára ismét egy figyelmetlenségből rúgott gólt az Alsónémedi, ami után csak a nagy csapatokra jellemző mentalitással tudtak játszani a srácok, vagyis az ismételt másodszori vendégvezetés ellenére sem összeroppantak, hanem még egy lapáttal rátéve, másodjára is egyenlítettek a fiúk, méghozzá egy igen gyönyörű gólt szerezve. A rengeteg jó teljesítmény mellett megemlíteném Fekete Richárdét, aki a mérkőzésen a taktikai feladatát maximális fegyelemmel és szinte hiba nélkül oldotta meg. De ezen a délelőttön mindenki nagyszerűen játszott, ez igazi csapatmunka volt!"

Góljainkat Juhász Gergő (2) és Fekete Richárd szerezték. Megemlítendő, hogy Juhász Gergő a két eddigi meccsen összesen 5 gólt szerzett.