Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

Sisi Bál

Sisi Bál Ráckevén a Savoyai Kastélyban - 2014. április 24.

A Bál Házigazdája: Nagy Seby

Az idei évben Pintér László Zalán 11 hónapos kisfiúnak jótékonykodunk az Önök segítségével, akinek veleszületett kétoldali (bilaterális) multiplex retinoblastomája van. Ez azt jelenti, hogy mindkét gyönyörű sötétkék csillagként ragyogó kis szemében több daganat van. Zalán szülei 3 hetente viszik műtétre Győrből Budapestre. A családnak az utazást steril körülmények között kell megoldaniuk, de autójuk, illetve jogosítványuk sincs. Szeretnénk azzal segíteni, hogy legalább Zalán utaztatása problémamentes legyen, és ne legyen kitéve az időjárás viszontagságaitól, és a fertőzésveszélytől.

Kérjük, hogy a Bál Jótékonysági „zsákba-macská”-jára, lehetőség szerint, tegyen felajánlásokat, és árverésünkön vegyen részt, hogy Zalán 5 éves korára egy egészséges kisfiú legyen, és hogy később az Ő példáján keresztül merítsen erőt bármelyikünk!

Köszönjük!

Zalán Édesanyja a kezdetektől mostanáig, minden egyes vizsgálatról, élményről beszámol a http://zalan2013.wordpress.com oldalon, melyet Önök is megnézhetnek, és követhetik gyógyulását, történéseit.

Remélem, nemsokára az a hír is felkerül, hogy az idei Sisi Bálon, az Önök segítségével Zalán steril, és problémamentes utaztatása megoldódott, és pár év múlva egészséges kisfiú lesz belőle Isten Áldásával!

Jegyárak, Foglalás és Adomány

Pintérné Rakszegi Zita
kuratóriumi elnök , tulajdonos
06 70 332 8852
zita.rakszegi@gmail.com

További dokumentumok letölthetők:

A Közép-Duna vízi turizmusának komplex fejlesztése a Széchenyi 2020 program keretében