Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

MVM-ES ÁLMUNKATÁRSAK! ADATHALÁSZAT!

Lakossági bejelentések és panaszok beérkezését követően Polgármester úr felvette a kapcsolatot az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt-vel. Az írásos válasz csak hetekkel később érkezett meg, de annak jelentősége miatt tartalmát mindenképpen megosztjuk Önökkel, más ne kerüljün ilyen helyzetbe Településünkön.

Akik találkoztak a két, magát MVM-es partner munkatársnak kiadó illetővel tudják, Postás Péter Pál, valamint Balogh Bence, mint EX-ID Zrt. adattisztítással megbízott munkatársakként mutatkoznak be.

A következő tájékoztatást kaptuk az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. egyetemes szolgáltatási igazgatójától (akit történetesen Postás Péter Pálnak hívnak, az ő nevét is használták a csalók):

Tájékoztatjuk, hogy adatbázisunkban nem szerepel Postás Péter Pál, valamint Balogh Bence, mint az EX-ID Zrt. adattisztítással megbízott munkatársai. Kérjük, ne adjanak ki nekik adatokat! A megbízottak mindig fényképes igazolvánnyal, valamint meghatalmazással rendelkeznek.
Amennyiben hasonló a későbbiekben előfordul, kérjük, telefonos ügyfélszolgálatunkat keresse a gyorsabb ügyintézés érdekében.
Esetleges további kérdésével forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!”

A csalók elvileg nevet, lakcímet, aláírást kértek. Kérjük, NE ADJANAK KI NEKIK SZEMÉLYES ADATOKAT ÉS NE ÍRJANAK ALÁ NEKIK SEMMILYEN DOKUMENTUMOT!

Tisztelettel:

Katona Krisztián
képviselő

A Közép-Duna vízi turizmusának komplex fejlesztése a Széchenyi 2020 program keretében