Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

Gondolatok az új honlapunkról

Szeretettel köszöntök mindenkit, aki türelemmel megvárta az új honlapunk megszületését! Türelemmel, mert valamikor márciusra ígértem elkészültét, és ezt az időpontot már jelentősen túlhaladta az idő. Kicsit közhelyszerű, de azt szokták mondani, hogy a jó munkához idő kell. Az idő megvolt a jó munkához, bőven megvolt, az eredményét meg majd meglátjuk, a használók majd eldöntik. Én tudom, elfogult vagyok vele, de egy jól kezelhető, esztétikus, információ-gazdag weboldalunk lett. Köszönet érte Ispán Imrének, aki nagy hozzáértéssel öntötte kívánságainkat végleges formába. Fontosnak tartom, hogy végre dömsödi informatikus készíthette el az új honlapunkat. A tartalom feltöltése folyamatosan történik, így az ide látogatóktól ismét csak türelmet kérek, de most már tényleg csak rövid időre.

Ahhoz, hogy valóban élő, napra kész legyen a honlapunk, azt gondoltuk, hogy a különböző szakterületek referensei fognák össze a mondanivalókat. A Képviselő-testülettel és a Hivatallal kapcsolatos tudnivalókat Dr. Bencze Zoltán tölti majd fel. Az általános és archív anyagoknak Czobor János lesz a felelőse. A kulturális eseményeknek Csikós Zsuzsi, az oktatási intézményeknek Szadai Ágnes, míg a sport témáknak Tóbisz László lesz a házigazdája. Nagyon hasznos lenne, ha minél több információ, írás jutna el a referensekhez, hiszen így tölti be honlapunk azt a szerepet, amelyet szánunk neki.

Kísérletképpen indítjuk el a Polgármesteri blogot. Manapság nagy divat blogot írni, de nem ezért  szeretnék beállni ebbe a sorba, hanem úgy gondolom, hogy az eddigieknél tágabb körben is tájékoztatom az érdeklődőket a településünkkel kapcsolatos gondolataimról. Hozzászólni lehet majd az írásaimhoz, de nem fórumszerűen fog működni, tehát esetleges kérdésekre ne várjanak választ. Ha kérdése van valakinek közös dolgainkról, megteheti a közvetlen email címemre küldött levélben (polgarm@domsod.hu). A hozzászólásokkal kapcsolatban csak egyetlen kérésem van. Lehet bárkit kritizálni - engem is – de nem lehet szalonképtelen kifejezésekkel indulatokat gerjeszteni. Szóval, szeretném, ha  egy egy témában a közös gondolkodás eredményeként a Dömsödön élő emberek életminőségét javítanánk!

Ennek reményében kívánok mindenkinek Boldog Újesztendőt!

Bencze István