Dömsöd Nagyközség hivatalos oldala

TÁJÉKOZTATÁS

Zöldhulladék szállítás;
Dömsödi szeméttelepen 400 kg /év magán hulladék elhelyezés lehetősége.

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. átvette a hulladékszállítással és elhelyezéssel kapcsolatos szolgáltatási feladatokat. Dömsöd Nagyközség területén azonban magát a szolgáltatást a továbbiakban is a DTKH Nonprofit Kft. fogja végezni, mint a MOHU MOL szerződéses partnere.

Felröppent 2 hír, amely szerint 2024.01.01-től kezdve megszűnik a zöldhulladék rendszeres elszállítása, illetve a dömsödi állandó lakcímmel rendelkező lakosok számára nem lesz lehetőség a dömsödi szeméttelepre, évente összesen 400 kg tömegű hulladékot magánúton kiszállítani és térítésmentesen elhelyezni (erre jelenleg minden hétfői napon 08:00-12:00 óráig van lehetőség).

Tájékoztatjuk Önöket, hogy EGYIK HÍR SEM IGAZ!

Polgármester úr a mai napon telefonos egyeztetést folytatott a DTKH vezetőjével, amely során tájékoztatást kapott, hogy semmi nem igaz a hulladékkal kapcsolatos hírekből, januártól változatlanul igénybe vehetik a kedvezményt a dömsödi lakosok mind a zöldhulladék elszállításával, mind az éves 400 kg térítésmentes, szeméttelepen történő hulladékelhelyezéssel kapcsolatban.

Tisztelettel:

Katona Krisztián
képviselő

A Közép-Duna vízi turizmusának komplex fejlesztése a Széchenyi 2020 program keretében